Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Timjanmarinerad karré med rostad potatissallad och senapskrämTimjanmarinerad karré med rostad potatissallad och senapskrämTimjanmarinerad karré med rostad potatissallad och senapskrämCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisrapsoljaflingsaltrödlökrädisor, i strutrucolarapsoljabalsamvinägersvartpepparfläskkarrésvartpepparflingsaltfärsk timjanjapansk sojayoghurtdijonsenapsaltsvartpepparfärsk timjanInstructions:

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Tvätta och klyfta potatisen lägg på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn i ca 35 min.
3. Skala och strimla löken, skiva rädisorna och gurkan. Blanda allt i en skål tillsammans med rucola. Häll på olja, balsamvinäger och peppar. Låt stå tills
potatisen är klar.
4. Skiva köttet i ca 1,5 cm tjocka skivor. Lägg i en påse och krydda med peppar, salt, hackad timjan och japansk soja.
5. Blanda samman såsen genom att röra ihop yoghurt, senap, salt och peppar.
6. Grilla köttet i ett par minuter per sida.
7. När potatisen är klar blandar du ner dem i grönsaksskålen. Servera med timjan.

Timjanmarinerad karré med rostad potatissallad och senapskräm
recipe
45 min

Timjanmarinerad karré med rostad potatissallad och senapskräm

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Potatissallad

  • 800 g potatis
  • rapsolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 st rödlök
  • 125 g rädisor, i strut
  • 35 g rucola
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • svartpeppar
  • 600 g fläskkarré
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 förp färsk timjan
  • 2 msk japansk soja

Senapskräm

  • 2.5 dl yoghurt
  • 2 tsk dijonsenap
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 förp färsk timjan

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen lägg på en plåt och ringla över olja. Salta och laga i ugn i ca 35 min.
  3. Skala och strimla löken, skiva rädisorna och gurkan. Blanda allt i en skål tillsammans med rucola. Häll på olja, balsamvinäger och peppar. Låt stå tillspotatisen är klar.
  4. Skiva köttet i ca 1,5 cm tjocka skivor. Lägg i en påse och krydda med peppar, salt, hackad timjan och japansk soja.
  5. Blanda samman såsen genom att röra ihop yoghurt, senap, salt och peppar.
  6. Grilla köttet i ett par minuter per sida.
  7. När potatisen är klar blandar du ner dem i grönsaksskålen. Servera med timjan.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem