Tinas grillade kamben
recipe
City Gross
80 min

Tinas grillade kamben

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa ingredienserna i receptet:

Ingredienser

Marinad

  • 2 dl chilisås
  • 1 msk dijonsenap
  • 0.5 dl japansk soja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk worcestersås
  • salt
  • svartpeppar
  • 1.5 kg kamben

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till marinaden. Dela kambenen i 3-4 bitar och lägg ner i såsen, låt dem ligga så länge som möjligt. Gärna 1 dygn för maximalt med smak.
  2. Sätt ugnen på 150°C.
  3. Lägg köttet på en plåt och grilla i ca 60-70 minuter. Pensla kambenen med resterande marinad ett par gånger under tillagningstiden, så dom blir ordentligt glacerade.
  4. Ta ut och skär upp i bitar och servera med sallad och en dipsås.

Varnings ikonAnslutningsproblem