
Franska köttgrytan
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 500 g Skinka
- 1 st gul lök
- Arla® Smör-&rapsolja
- 4 dl Arla Köket® matlagningsgrädde
- 1.5 msk vetemjöl
- 1 st köttbuljongtärningar
- 1 msk soja
- 2 tsk senap, helst osötad
- 250 g ris
- 70 g sallad
Gör så här
- Koka ris enligt anvisningar på paketet
- Skär köttet i tunna strimlor
- Skala och riv löken
- Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna
- Vispa ihop grädde, lök, mjöl, smulad buljongtärning, soja och senap i en gryta
- Låt det koka upp under vispning
- Lägg över köttet i grytan
- Låt det koka ca 5 min
- Servera med kokt ris och sallad
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna