Grillad karré med färskpotatissalladGrillad karré med färskpotatissalladGrillad karré med färskpotatissalladCook Time: Yield: 4Ingredients:fläskkarréoljasojahackad färsk timjanhackad färsk rosmarinpotatisgul lökrädisor, i strutarla® gräddfilkvibille® cheddar rivensvartpepparInstructions:

Koka färskpotatisen och låt den svalna. Skiva lök och rädisor. Blanda gräddfil, ost och peppar. Skär potatisen i bitar och lägg på ett fat. Strö över lök och rädisor. Klicka hälften av såsen över potatisen. Pensla köttet med olja och soja. Grilla över glöd ca 3 min per sida. Strö över örtkryddorna. Servera köttet med potatissallad och resten av såsen.

Grillad karré med färskpotatissallad
recipe
Arla
25 min

Grillad karré med färskpotatissallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 600 g fläskkarré
  • 1 msk olja
  • 1 msk soja
  • 1 msk hackad färsk timjan
  • 1 msk hackad färsk rosmarin

Färskpotatissallad

  • 1 kg potatis
  • 50 g gul lök
  • 1 st rädisor, i strut
  • 2 dl arla® gräddfil
  • 2 dl kvibille® cheddar riven
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

Koka färskpotatisen och låt den svalna. Skiva lök och rädisor. Blanda gräddfil, ost och peppar. Skär potatisen i bitar och lägg på ett fat. Strö över lök och rädisor. Klicka hälften av såsen över potatisen. Pensla köttet med olja och soja. Grilla över glöd ca 3 min per sida. Strö över örtkryddorna. Servera köttet med potatissallad och resten av såsen.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem