Grillad karré, potatissallad med spenat och brynt smörGrillad karré, potatissallad med spenat och brynt smörGrillad karré, potatissallad med spenat och brynt smörCook Time: Yield: 4Ingredients:potatissmörkarrérapsoljajapansk sojaingefärasambal oelekspenattomaterInstructions:
  1. Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
  2. Skiva karrén, lägg i en påse och rör i olja, japansk soja, skalad och riven ingefära och sambal oelek. Marinera ca 10 min, grilla karrén.
  3. Smält smöret och låt det brynas, häll över den kokta och avrunna potatisen.
  4. Servera med spenat och tomat.
Grillad karré, potatissallad med spenat och brynt smör
recipe
City Gross
35 min

Grillad karré, potatissallad med spenat och brynt smör

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 25 g smör
  • 500 g karré
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk japansk soja
  • 30 g ingefära
  • 2 krm sambal oelek
  • 100 g spenat
  • 150 g tomater

Gör så här

  1. Tvätta, tärna och koka potatisen mjuk.
  2. Skiva karrén, lägg i en påse och rör i olja, japansk soja, skalad och riven ingefära och sambal oelek. Marinera ca 10 min, grilla karrén.
  3. Smält smöret och låt det brynas, häll över den kokta och avrunna potatisen.
  4. Servera med spenat och tomat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du röra samman en del av spenaten med potatisen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem