
Kotlett i hoisinsås med risnudlar
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 180 g risnudlar
- 100 g morötter
- 125 g champinjoner
- 0.5 st grön peppar
- 500 g fläskkotlett
- 125 ml hoisinsås
- 1 dl vatten
- 0.5 st romansallad
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
- Skala och strimla morötterna. Skiva svampen. Hacka den gröna pepparn fint. Skiva köttet tunt.
- Börja med att steka köttet. Lägg det i en ugnsfast form. Stek morötter, svamp och grönpeppar. Lägg över köttet. Vispa samman hoisinsås och vatten, häll över köttet. Laga i ugn ca 10 min.
- Servera med nudlar och strimlad sallad.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Har du lite sallad över i påsarna? Glöm inte att äta upp dem nu.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna