
Marinerad rostbiff med rostad potatissallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 800 g potatis
- raps/matolja
- flingsalt
- 500 g fläskytterfilé
- smör till stekning
- 150 g färskost
- 1 dl vatten
- 2 msk japansk soja
- 2 tsk dijonsenap
- 15 g timjan
- salt
- svartpeppar
- 300 g morötter
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Tvätta och skiva potatisen, tänka på namnet dollarpotatis. Lägg på en plåt och ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 20 min.
- Skiva och stek köttet i smör, lägg över i en gryta. Rör samman färskost med vatten och soja. Häll över köttet. Låt sjuda i ca 10 min. Smaka sen av grytan med dijon, timjan, salt och peppar.
- Servera med strimlade morötter.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Koka potatisen till frittatan redan idag Vuxentips. En god, lite annorlunda vinägrett till morotssalladen får du om du rör samman 1 msk balsamvinäger, 2 msk olivolja, 0,5 st fint tärnat äpple, 1 tsk lingonsylt, salt och peppar.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna