Ägg benedict med rökt lax och ruccolaÄgg benedict med rökt lax och ruccolaÄgg benedict med rökt lax och ruccolaCook Time: Yield: 4Ingredients:baguettervattenättiksspritäggkallrökt laxfärdig hollandaiserucolaInstructions:
  1. Värm baguetterna enligt anvisningarna på paketet.
  2. Koka upp vatten och ättiksprit i en kastrull. Sänk sedan värmen tills det sjuder. Rör upp vattnet till en virvel. Häll försiktigt ner äggen i virveln. Låt äggen sjuda i ca tre till fyra min.
  3. Förbered de rostade baguetterna. Lägg lax på varje bröd. Plocka försiktigt upp de pocherade äggen med hålslev och lägg ett ägg på varje bröd. Avsluta med att hälla över hollandaisesås. Toppa med rucola.
Ägg benedict med rökt lax och ruccola
recipe
City Gross
25 min

Ägg benedict med rökt lax och ruccola

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st baguetter
  • 1 liter vatten
  • 3 msk ättikssprit
  • 4 st ägg
  • 150 g kallrökt lax
  • 1 burk färdig hollandaise
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Värm baguetterna enligt anvisningarna på paketet.
  2. Koka upp vatten och ättiksprit i en kastrull. Sänk sedan värmen tills det sjuder. Rör upp vattnet till en virvel. Häll försiktigt ner äggen i virveln. Låt äggen sjuda i ca tre till fyra min.
  3. Förbered de rostade baguetterna. Lägg lax på varje bröd. Plocka försiktigt upp de pocherade äggen med hålslev och lägg ett ägg på varje bröd. Avsluta med att hälla över hollandaisesås. Toppa med rucola.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem