Våga mer i köket med City Gross och Tina Nordström!

Gör som Tina är en serie filmer för dig som tycker om att laga mat och som gärna går ner på detaljnivå för att få fram de bästa smakerna. Nu får du chans att fördjupa dig i kokkonsten och lära dig allt från bästa koktiden för potatis till olika sätt att tillaga kyckling och mycket, mycket mer som skapar matglädje.

Börja våga – Gör som Tina!

Vad vill du kika på först?

Bli såsmästare

Lär dig göra goda såser från grunden. Här finns olika filmer samlade på hur du gör rödvinssås, béchamel, bearnaise, hollandaise, majonnäs och klassisk gräddsås.

Till filmerna

En het potatis för alla

Vår älskade knöl passar både till vardag och till fest. Med Tinas filmer kan du, bland annat, lära dig hur du gör pommes, mos och duchesse på bästa sätt.

Till filmerna

Frossa i grönsaker

Ju mer du lär dig om grönsakers olika tillagningssätt desto mer kan du lyckas med goda och nyttiga tillbehör som ugnsbakad spetskål, sötpotatisaioli och annat gott. Gör som Tina!

Till filmerna

Kyckling på alla vis

Hot wings, helstekt kyckling eller kanske friterade kycklinglår? Kyckling bjuder på många olika styckdetaljer och tillvägagångssätt i köket. Dessutom går det utmärkt att göra fond av överblivna delar – få de bästa tipsen av Tina!

Till filmerna

Fixa firren

Bjud på goda fiskrätter utan att krångla till det. I enkla steg för steg-filmer går Tina, bland annat, igenom hur du halstrar lax och filear samt hur du får till en riktigt god ugnsstekt skrei.

Till filmerna

Kläck äggens hemligheter

Ägg är en rolig och mättande färskvara som du kan tillaga på oändligt många sätt. Få till den bästa äggröran till frukost eller bjud på pocherade ägg. Med Tinas hjälp får du äggstra bra kunskap i köket.

Till filmerna

Varnings ikonAnslutningsproblem