Vilken grillare är du?

Alla har vi olika vanor och favoriter när det kommer till grillning. Men har du någonsin tagit reda på vilken sorts grillare just du är? Här kan du få lite hjälp på traven. Oavsett om du känner dig som en mästergrillare, vildmarksgrillare eller nybörjare. Längre ner på sidan kan du läsa om de olika grillarna och se vilken grillare du är.

Ta del av recept som passar dig som grillar grönt, som grillar för att det är en livsstil, som grillar året om eller för dig som helt enkelt tycker att grillning är ett kul sätt att kunna träffas utomhus.

puff_mastergrillare_1000x400.jpg

Mästergrillaren

Känner du att utmaningar och speciella styckdetaljer är din grej och att du gärna ser dig mer som en kock än något annat vid grillen. Med säker hand har du uppsikt över temperatur och känner till de bästa teknikerna. Ja, då kan du titulera dig mästergrillare och utvalda recept finns här till ditt förfogande.

Läs mer

puff_gronagrillaren_460x.jpg

Gröna grillaren

Vegetariskt eller vegansk är din melodi när det vankas grillning. Du ser till att samtliga proteiner från växtriket finns representerade när du förbereder inför kvällens middag. Recepten för mätta, glada och gröna grillningar finner du här.

Läs mer

puff_klassiskagrillaren_460x.jpg

Klassiska grillaren

När du grillar vill du ha en ordentlig burgare eller en välmarinerad köttbit utan krusiduller och för många steg eller ingredienser. Grillning ska vara okomplicerad och du vill helst ha vanliga recept som ger smak åt varma, sköna sommarkvällar.

Läs mer

puff_socialagrillaren_460x.jpg

Sociala grillaren

Du vill samla dina nära och kära i en härlig grillning och tillsammans hänger ni vid grillen hela kvällen. Du gillar att bjuda till och att maten räcker till många. Ni grillar alla tillsammans och recepten ska därför vara enkla och stressfria.

Läs mer

puff_vildmarksgrillaren_460x.jpg

Vildmarksgrillaren

Natur är sinnesro för dig och du ger dig gärna ut så ofta du kan över stock och sten för att hitta din oas. Du lagar mat över öppen eld och har tillbehören som behövs för några dagar i vildmarken. För dig spelar det ingen roll om middagen tar lång tid så länge du får njuta i det fria.

Läs mer

banner_storhandla_grill_1000x450.jpg

banner_grilltips_1000x450.jpg

Såser, tillbehör och annat gott

 

Till recepten

banner_grillkassen_1000x450.jpg

Varnings ikonAnslutningsproblem