En lyckad grillning börjar med de bästa färskvarorna

Nu tändas miljontals grillar! Högsäsongen för grillen är äntligen här och från gräsmattor tornar rökmolnen upp sig och doften av goda marinader sprider sig i kvarteren. Självklart har vi fyllt på med säsongens bästa färskvaror i avdelningarna och här på citygross.se. För en lyckad middag börjar med de bästa färskvarorna, eller hur?

handla allt till grillen blockbild 1000x450.jpg

Handla allt till grillen

Välj bland färskt kött, fågel, fisk och grönsaker. Handla direkt och hämta när det passar dig.

Storhandla till grillen

köttmästare_blockbild_1000x450px.jpg

grilla nötkött 460x260px.jpg

Grilla nötkött

Ska du grilla flankstek och vill veta hur du gör? Eller någon annan nötdetalj? Här lär vi dig allt du behöver veta om grillat nötkött.

Läs mer

grilla fläskkött 460x260px.jpg

Grilla fläskkött

Känner du att det är dags för fläskytterfilé i helgen? Eller vill du grilla revben? Här är sidan som lär dig allt om hur du grillar fläskkött på bästa sätt.

Läs mer

grilla lammkött 460x260px.jpg

Grilla lammkött

Lammspett, kotletter, racks och andra goda lammdetaljer passar utmärkt för en grillkväll. Lär dig hur du gör här.

Läs mer

grilla grönsaker 460x260px.jpg

Grilla grönsaker

Grillade grönsaker är en hetare och hetare trend. Här finns tips på 12 olika grönsaker att grilla och hur de får dem att smaka riktigt gott.

Läs mer

banner_grill_HoF_1000x450.jpg

Grillar & tillbehör

I flera av våra butiker hittar du ett stort utbud av grillar och tillbehör. Besök din butik för ditt lokala grillsortiment.

Sara, City Gross matkreatör

Sara har samlat sina bästa tips på hur du får din grillsommar att smaka extra bra. Klicka på länken nedan.

 

Läs mer

Goda grillrecept

Inspireras av massor av härliga recept på grillat. Se våra förslag nedan och klicka dig vidare för ännu mer matglädje.

Vilken grillare är du?

puff_mastergrillare_1000x400.jpg

Mästergrillaren

Känner du att utmaningar och speciella styckdetaljer är din grej och att du gärna ser dig mer som en kock än något annat vid grillen. Med säker hand har du uppsikt över temperatur och känner till de bästa teknikerna. Ja, då kan du titulera dig mästergrillare och utvalda recept finns här till ditt förfogande.

Läs mer

puff_gronagrillaren_460x.jpg

Gröna grillaren

Vegetariskt eller vegansk är din melodi när det vankas grillning. Du ser till att samtliga proteiner från växtriket finns representerade när du förbereder inför kvällens middag. Recepten för mätta, glada och gröna grillningar finner du här.

Läs mer

puff_klassiskagrillaren_460x.jpg

Klassiska grillaren

När du grillar vill du ha en ordentlig burgare eller en välmarinerad köttbit utan krusiduller och för många steg eller ingredienser. Grillning ska vara okomplicerad och du vill helst ha vanliga recept som ger smak åt varma, sköna sommarkvällar.

Läs mer

puff_socialagrillaren_460x.jpg

Sociala grillaren

Du vill samla dina nära och kära i en härlig grillning och tillsammans hänger ni vid grillen hela kvällen. Du gillar att bjuda till och att maten räcker till många. Ni grillar alla tillsammans och recepten ska därför vara enkla och stressfria.

Läs mer

puff_vildmarksgrillaren_460x.jpg

Vildmarksgrillaren

Natur är sinnesro för dig och du ger dig gärna ut så ofta du kan över stock och sten för att hitta din oas. Du lagar mat över öppen eld och har tillbehören som behövs för några dagar i vildmarken. För dig spelar det ingen roll om middagen tar lång tid så länge du får njuta i det fria.

Läs mer

Såser, tillbehör och annat gott till grillningen

 

Till recepten

Varnings ikonAnslutningsproblem