Grilla grönsaker

Grillat kött i all ära, men att grilla grönt är även det fantastiskt gott. Vi har en mängd spännande gröna färskvaror som passar perfekt att grillas eller som tillbehör.

Shishito - grillfavorit!

Japansk chili som är frisk och mild i smaken. Tillaga ca 10 min på grillen med olja och salt, eller varför inte testa att sautera i soja och miso.

Sommarens godaste grillsvampar!

King Oyster är populär i Sydeuropa och stora delar av Asien med nötig och fyllig smak. Perfekt som substitut för köttet på grillen.
Shiitake är en smakfull svamp som du med fördel kan trä på spett och pensla med olja innan du grillar.
Enoki är en vanlig svamp i Japan och Kina med god och mild smak som passar till det mesta. Grillas med fördel ca 10 minuter i foliepaket.

Snackpaprika!

Tack vare snackpaprikans tunna skal är den perfekt att lägga på grillen. Tillaga ca 10 min på grillen med olja och salt, eller 20 min i ugnen på ca 220°C.

Färska grillrecept på grönt

Smarriga röror till grillkvällen!

Vad sägs om en härligt krämig mojo rojo, med smak av söt grillad paprika? Eller en sötstark mix av bulgur, chili, citron och tranbär? Eller en klassisk färgstark picklad rödlök med smak av sött och syrligt? Låt det väl smaka!

Krydda till grillkvällen!

Våra smakrika frilandsodlade örter paketeras nu i en ny smart förpackning som förlänger hålbarheten. Det tycker vi är förpackat smart!

Handla hem färska grönsaker

Nyheter med riv!

Underlätta sommartillsällningarna med färdigrivna eller färdigstrimlade grönsaker, perfekt för snabba middagar.

Padron!

En välförtjänt klassiker som bara behöver marineras i lite olja och örter innan de läggs på grillen för att bli grillfestens hetaste stjärna!

Varnings ikonAnslutningsproblem