Bli grillmästare med rätt redskap

Om riktigt bra färskvaror är A för att lyckas när du grillar så är rätt verktyg O. Här har vi samlat några av våra favoritgrillar, grillhalster och inte minst - porslinet som det grillade ska ätas på.

Kolgrillar

Vad är mer sommar än doften av nyklippt gräs? Det skulle vara när doften av kol sprider sig mellan husen. Hos oss hittar du kolgrillar som passar alla tillfällen.

1. Landmann Grillchef Kolgrill Tennesse 200 2499:-/st
2. Landmann Klotgrill 57 cm 999:-/st
3. Landmann Grillchef Portabel minigrill 249:-/st

Vad är bäst – briketter eller grillkol?

Det är en smaksak. Med briketter tar det lite längre tid att få upp värmen, men de ger i gengäld en jämnare och mer långvarig värme än kol. Det är inte fel att blanda, pröva dig fram!

Grillbriketter 5 kg 79,95/st

Gasolgrillar

Gasolgrillen blir allt mer populär tack vare att det är så enkelt och att man kan ha så bra kontroll på värmen. Passar både vardagens snabbgrillning som helgens långgrillning.

1. Grillchef Gasolgrill 3.0 2499:-/st
2. Landmann Gasolgrill Triton 3 brännare 3999:-/st
3. Landmann Gasolgrill Portabel 999:-/st

Testa grillhalster

Det är mycket lättare att flytta t.ex. korvarna och grönsakerna på grillen om du använder ett grillhalster.

Landmann Spatula Halmburgerhalster 279:-/st
Landmann Quality Fiskhalster 199:-/st
Landmann Quality Grönsakskorg 249:-/st

Rengöring av gallret!

Testa att lägga gallret i gräset över natten – daggen rengör jättebra!

Landmann Universalgaller D47 cm 279:-/st
Landmann Universalgaller D57 cm 349:-/st

Duka Fiesta!

Duka Fiesta är en tillfällig kollektion inspirerad av traditionell Mexikansk fiesta. Ordet betyder glädjefyllt firande och är en eller flera dagar fyllda med musik, dans, parader, mat och lekar. I vår tolkning blir fiesta en färgstark sommarfest med vänner och god mat, och passar precis lika bra en varm sommarkväll i Sverige!

Drink Cocktailserie

Vår glamorösa cocktail-serie Duka Drink, förhöjer hemmabaren och adderar en fläkt av dekadens och nostalgi från svunna tiders cocktailkultur. Serien består av drinkredskap och tillbehör i varm mässing accentuerad av rostfritt stål, och kristallglas med dekor av Dukas formgivare Karin Steen. Varje glas har sitt eget mönster som kan kombineras med varandra till en personlig mix, och mönstren återkommer också på glasunderläggen i mässing. Serien är perfekt till sommarens alla fester, eller som fin present.

Varnings ikonAnslutningsproblem