Just nu visas inte korrekt pris på en del av våra kampanjvaror, felsökning pågår. Lägger du en kampanjvara i varukorgen får du korrekt pris. Kontakta kundservice för frågor på tel. 0771 – 23 24 25 eller på mail: kundservice@citygross.se

En arbetsplats. Ett uppdrag. En chef att göra glad. Åtta viljor som vill helt olika saker. Hur ska det gå för hjälte Kristina när hon föreslår hela världens mat som tema?

Annika - VD
Chefen från helvetet, står alltid redo att sno åt sig äran när någon kommer med en bra idé.

Kristina - Marknadschef
Stressad över att kollegorna ska komma på att hon avskyr att jobba med kommunikation, något de varit medvetna om sedan hennes första dag på jobbet.

Stefan - Controller
IT-ansvaret väger tungt på Stefans axlar, att det egentligen är Håkans arbetsuppgift gör honom inte mindre stressad.

Mats - HR
Hittar problem där andra hittar lösningar. Att han ser sig själv som en ”doer” gör inte saken lättare för kollegorna.


Sten- Logistikchef
Kan det mesta, är speciellt duktig på el. Händelsen när han orsakade strömavbrott i hela kvarteret lärde han sig absolut ingenting av.

Sara - CRM
Kan hitta något positivt i den svåraste av situationer. Det andra skulle kalla för en lönesänkning kallade hon "en chans till personlig utveckling".


Marie - Chef miljö & kvalitet
Ser det som en utmaning att så ofta som möjligt orsaka produktionsstopp. Mest stolt är hon över när hon fick 15 000 markiser återkallade då det på sidan två i manualen stod markis med två s.

Håkan - IT-support
Positiv, entusiastisk och engagerad, tre ord som aldrig använts för att beskriva Håkan.

TEMA HELA VÄRLDENS MAT

Först ett sus, sedan applåder och glada tillrop när kollegorna får veta att temat för kick offen blir "hela världens mat". Så såg Kristina mötet om kick offen framför sig, men nu blev det väl inte riktigt så. Kolla in filmen för att se hur det går för markisföretaget Markinos kick off.

SPICY CHICKEN

SMAKTESTET

KONFERENSRUMMET

KICK OFFEN

Varnings ikonAnslutningsproblem