Vi har testat att grilla det mesta, så du ska veta vad som blir en flipp eller flopp på grillen. Så vad har vi kommit fram till? Jo – allt kan grillas… nästan. När vi gjort våra tester har vi hittat en hel drös med nya spännande grillflippar som vi verkligen kan rekommendera, men även några floppar du inte behöver testa själv.

Förutom våra flippar och floppar har vi samlat våra receptfavoriter, både grillklassiker med roliga twistar och nya grillsuccéer, våra duktiga köttmästares bästa tips och mycket annat matnyttigt så du ska få den bästa grillsäsongen möjligt! Så borsta bort förra sommaren från din grill och ta ut svängarna, för allt kan faktiskt grillas… Nästan!

Flipp eller flopp?

Det är så enkelt att tänka att allt kan grillas, men för att vara säkra var vi ju tvugna att testa! Våra tester som såklart gjordes i regn, vi bor ju trots allt i Sverige, visade att nästan
allt kan grillas – vissa saker mår bättre av att hoppa över grillgallret. 

Så vad blev då bra eller dåligt – flipp eller flopp – av allt som vi testade? Här har vi samlat några av våra favoriter och en oväntad flopp!

Se alla våra flippar och floppar här

En vanlig syn som kan göra stor skillnad!

Har du grillat med en burk i handen någon gång?
Att panta de burkarna till Jontefonden skulle göra otroligt mycket för deras arbete för barn och ungdomar som väntar på, eller som har genomfört en transplantation.

Så kom igen nu alla grillmästare där ute!

Välkommen till Grill- & BBQ EM/SM 8-10 juni!

Vi på City Gross är stolta huvudsponsorer till Grill- & BBQ-SM & EM och Skånes matfestival. Årets stora grillfest hålls under Skånes matfestival i Brösarp 8-10 juni. 10 lag från Sverige och 40 från Europa kommer göra upp om vilka som är de verkliga grillmästarna. 

Under matfestivalen kommer det även finnas nästan 100 utställare som bjuder på inspiration, innovativa idéer och massa spännande mat att provsmaka. Så kom till Brösarp 8-10 juni då Sveriges och Europas bästa grillare ska koras.

Varnings ikonAnslutningsproblem