Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.

Till dig...

Till dig som väntar på en pendel som aldrig kommer. Till dig som kom för sent till jobbet i morse. Till dig som storhandlar. Till dig som tog hand om diskberget. Till dig som inte fick reda på barnens utflykt imorgon. Till dig som inte vaknade när väckarklockan ringde i morse.

Till dig vill vi säga – du är en stjärna, 
du är en vardagsvinnare.

Hej alla vardagsvinnare!

När man kollar sociala medier kan det verka som att de estas vardag är en ständig solnedgång över ett glas vin på en balkong. Men i verkligheten är det mycket tvättande, matlagning och möten att passa. Att vi löser alla dessa små uppgifter tycker vi är en bragd. Därför vill vi hjälpa till så gott vi kan genom att göra din vardag smartare, enklare och billigare!

 

Frukost - få en enklare start på dagen!

Ett litet vardagstips som gör frukosten enklare och godare – det är alla de goda tillbehören som gör skillnaden. Ladda burkar så kan du toppa gröten eller len med något nytt, gott varje morgon.

Så här rostar du din egen müsli!

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samman 4 dl havregryn, 2 msk kokosolja, 2 msk vatten, 1 msk agavesirap, 1 tsk kanel och 1 tsk kardemumma. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och krama samman. Rosta i ugn ca 30 min, håll koll så att det inte blir för mycket färg på grynen.

Piffa matlådan!

Ta med en vinägrett, som görs med en god olivolja, en skvätt vinäger, salt och peppar till jobbet. Då är det lätt att piffa till den medhavda maten.

 

Hem & städ

Till dig som höll på att ge upp, men som till slut fick på barnen strumpor innan dagis (även om det inte var samma färg på strumporna). Till dig som avundsjukt ser vännernas vackra solnedgångar på instagram. Till dig som slutat kolla instagram. Till dig som handlar 24-pack toapapper. Till dig som fick i barnen grönsaker. Till dig som inte fick i barnen grönsaker.

Till dig vill vi säga – du är en stjärna,
du är en vardagsvinnare.

Varnings ikonAnslutningsproblem