En godare jul till alla!

Julen är en tid med nära och kära. En tid att ge. En tid att få. En tid av omtanke. Vi vill ge dig möjligheterna att fira en så magisk jul som möjligt med härligt inspirerande mat – både för dig som firar en traditionell jul och för dig som vill testa något nytt på julbordet. Ge dig möjligheten att köpa roliga klappar och mysig juldekoration. Vi vet också att det ofta blir mycket mat över efter julbordet. Så för att du ska kunna laga ett dignande julbord med gott samvete vill vi också ge dig möjligheten att på riktigt ta till vara på allt som blir över. För vad är väl mer julkänsla än att försöka ge något gott till alla och spara på våra resurser?

Från oss alla, till er alla
- En godare jul, en svinngod fortsättning på julen och ett riktigt gott nytt år!

Våra bästa recept till julbordet

En godare jul med vår populära julcatering och sill!

Välj och vraka bland smörgåsar, landgångar och tallrikar. Tänk på att beställa 3 dagar innan avhämtning!

Se mer om vår delikatess och catering

Julskinkor till Sveriges alla julbord!

Ofta har skinkan topplaceringen på julbordet och är lika given som köttbullarna, sillen och det hemgjorda julgodiset. Hos oss hittar du både färdigkokta, rökta och rimmade skinkor – för vi vet att det hänger på smaken. Vi har även ekologiska skinkor och skinkor gjorda på kyckling.

Se alla våra julskinkor

Gör det bättre själv då!

Vår pepparkaksdeg är för dig som vill ha en deg gjord från grunden, enligt konstens alla regler. Det är en äkta vara helt enkelt, eller Ä-vara som vi kallar det och enda sättet att få en godare deg är att göra det bättre själv.

Snön lyser vit på taken.
Endast vår bagare är vaken.

Tidigt varje morgon går våra duktiga bagare upp, sätter på lite julmusik och börjar knåda deg så mjölet yr. Allt för att du ska få rykande färskt vörtbröd och kavring till ditt julfirande.

Se recept på våra goda Vördbrödsbruchetta här

Goda favoriter på julbordet

Svinngod fortsättning på julen!

Tänk, mellandagarna - barnen leker glatt med sina julklappar, släkten har gett sig av, du vill sjunka ner i soffan och återhämta dig med favoritserien. Samtidigt väntar julbordets rester på att ätas upp, även om du kände dig färdig med julmat den 24e. Så för att du ävenska få njuta av resterna har vi tagit fram massor av svinngoda recept.

Julbordets olika rätter används, men smaken av julbord är långt borta i dessa roliga, goda och inspirerande recept. Bon apetit!

Se svinngoda tips och recept här

Vissa barn väntar på tomten, andra på livet.

Använd gåvoknappen då du pantar, så går pengarna till Jontefonden som hjälper barn som väntar på organdonation. Håll också utkik efter våra utvalda Jonteprodukter i din City Gross butik.

Vi har allt för att du ska få fira en riktigt god jul!

Maten i all ära, men ingen jul utan klappar till barnen! Vi har fyllt alla våra butiker med leksaker, pyssel och spel så du kan lösa julens alla inköp med ett besök hos oss.

Se våra julklappstips här

Varnings ikonAnslutningsproblem