Just nu visas inte korrekt pris på en del av våra kampanjvaror, felsökning pågår. Lägger du en kampanjvara i varukorgen får du korrekt pris. Kontakta kundservice för frågor på tel. 0771 – 23 24 25 eller på mail: kundservice@citygross.se

Julbord åt alla

Nu är det jul igen och nya, goda samt klassiska recept börjar snurra runt i huvudet. Vad ska du ha på ditt julbord i år? Ska du ha fler sallader för att göra det mer fräscht? Ska ni dela upp det till ett knytis och vad blir din uppgift? Ska det vara helt traditionellt utan att du viker en tum? Eller ska du göra ett helt vegetariskt julbord i år? Färskvarorna hittar du bland våra färskvaruexperter i butik och recepten hittar du här.

God jul från alla oss på City Gross!

Färskvaror hos City Gross

Julen för oss är riktigt goda färskvaror

När du kliver in i en City Gross-butik i juleskrud så står våra färskvaruexperter redo att hjälpa dig med färskvarorna du behöver till julbordet. I fiskdisken hittar du lax och sill från hållbara bestånd, i köttdisken fixar köttmästarna dina revben, i delikatessen har vi ordnat med färdiga lösningar till julbordet såsom rödbetssallad, inlagd sill, rödkål och en massa gott. Dessutom bakar bagarna eget vörtbröd och lussekatter – så se till att fira en riktig god jul hos oss.

Läs mer om våra färskvaror

Griljera julskinka

Gör en traditionell griljering till julskinkan. För att få den saftig och god så kan du ta del av våra bästa tips här.

Julbord

Sill, julskinka, Janssons frestelse, köttbullar och julmust. Ost, vörtbröd, revben, julkorv, rödbetssallad och mormors prinskorvar. Se till att få med allt till julbordet.

Julmat

Nu lackar det äntligen mot jul och all god julmat ska planeras, förberedas och ätas. Vill du ha ett klassiskt julbord eller ett helt vegetariskt? Vi har listat allt du behöver.

Julbak - allt för julbaket

Nu är det dags att kavla upp ärmarna, mjöla bordet och låta julens godaste dofter ta över köket. Här finns allt du behöver för ett lyckat julbak.

Glöggmingel

När advent kommer allt närmare dyker även inbjudningarna till glöggmingel upp. Ska du ha ett eget glöggmingel? Här är alla recept du behöver för en mysig kväll.

Svingott - jul

Vad ska du göra med alla rester efter julbordet? Restfest! Här finns det flera goda exempel vad du kan göra. Så fortsätt njut av en svinngod jul.

Julgodis puff med knapp 450x300.jpg

Här finns recept på tryfflar, knäck, mintkyssar, olika slags kolor och så tipsar vi om hur du kan göra snabbt julgodis under 30 minuter. 

Saras sida med knapp 450x300.jpg

Jag har tagit fram nya smarriga recept både till det gröna julbordet och den enkla glöggfesten. 

Julkassen hos City Gross

Ett helt julbord fyllt med 12 recept och 8 goda tillbehör för 8-10 personer.

Handla nu

Handla till jul

Godare julbord

Än är det inte dags att slå sig till bords men all julig matinspiration bjuder vi på. För nu står du säkert där och planerar för fullt. Vad ska du göra själv och vad köper du färdigt? Botanisera bland alla recept och känn efter!

Julrecept

Varnings ikonAnslutningsproblem