Meny
Se om vi kan leverera till dig

En godare jul!

Vi vill ge en godare jul till alla. Med mer smak. Bättre råvaror. Och med ännu fler valmöjligheter. Oavsett traditioner och storleken på din plånbok. Vi har allt du behöver för en klassisk jul. Eller en grön jul. Eller en jul på ditt alldeles eget sätt. Det är du som bestämmer. Med en godare jul menar vi också en jul som gör gott. För miljön, djuren och människorna. Med MSC-märkt lutfisk, rättvist kaffe och ägg från frigående höns till sillen. Självklart hjälper vi dig att lyckas med julstöket även i år: Kolla in vårt breda sortiment med julmat, julbak och färdigplanerade julkassar!

 

Lyckas med julens godaste sötsaker

 

Saffransgul deg överallt och munnen full av knaprig knäckbräck – det blir ingen jul utan hembakat. Tinas två kassar innehåller fina ingredienser och goda, provlagade recept till 4 eller 8 av julens godaste sötsaker!

 

Beställ årets enklaste julbak!

 

Du är värd en god och stressfri jul

 

Det ska vara enkelt att njuta och umgås på julen. Därför har vi fyllt vår populära Julbordskasse med allt gott som hör hemma på ett klassiskt julbord. Mycket är färdiglagat och behöver bara skivas, värmas eller läggas upp!

 

Beställ hem ett helt julbord!

 

Julskinkor till alla julbord

 

Rimmad, färdigkokt, ekologisk, kyckling eller kalkon? Julskinka är ett obligatoriskt inslag på julbordet för de allra flesta. Hos oss finns julskinkor för alla smaker – både från välkända leverantörer och mindre lokala producenter.

 

Hitta rätt julskinka för dig!

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner