Vi önskar dig en riktigt god jul

Nu är det jul igen och nya, goda samt klassiska recept börjar snurra runt i huvudet. Vad ska du ha på ditt julbord i år? Ska du ha fler sallader för att göra det mer fräscht? Ska det vara helt traditonellt utan att du viker en tum? Eller ska du göra ett helt vegetariskt julbord i år? Färskvarorna hittar du bland våra färskvaruexperter i butik och recepten hittar du här.

God jul från alla oss på City Gross!

Recept_mjuk-pepparkaka-med-vasterbottenkram_845x500.jpg

Bästa recepten till glöggen

Goda tilltugg till glöggen som mjukpepparkaka med västerbottenkräm, snittar med julskinka, rösti på Janssons frestelse och så massor av sötsaker som passar utmärkt till en varm kopp glögg – det är vad du hittar här.

Se alla recept

City_Gross_Farskvaruhjaltar_845x300.jpg

Julen för oss är riktigt goda färskvaror

När du kliver in i en City Gross-butik i juleskrud så står våra färskvaruexperter redo att hjälpa dig med färskvarorna du behöver till julbordet. I fiskdisken hittar du lax och sill från hållbara bestånd, i köttdisken fixar köttmästarna dina revben, i delikatessen har vi ordnat med färdiga lösningar till julbordet såsom rödbetssallad, inlagd sill, rödkål och en massa gott. Dessutom bakar bagarna eget vörtbröd och lussekatter – så se till att fira en riktig god jul hos oss.

Läs mer om våra färskvaror

Catering_Julen_845x300.jpg

Fixa en färdig jul med catering

Slipp stöket och böket genom att låta oss göra jobbet. Du kan beställa online, minst tre dagar innan upphämtning, eller prata med oss i butiken. Välj mellan bufféer, jultallrikar, landgångar och goda jultårtor.

Läs mer om vår catering

Julklappstips

Från DUKA

 

SE JULKLAPPSTIPS

Julbakskassen_845x300.jpg

Prova årets julbakskasse

Fylld med ingredienser och goda recept på julens sex bästa sötsaker. Så kavla upp ärmarna och börja baka saftiga lussebullar och knaprig knäckbräck!

Beställ nu

Varnings ikonAnslutningsproblem