Meny
Se om vi kan leverera till dig

Missa inte att du också kan handla hela Duka-sortimentet i vår app "Hem&Fritid" från City Gross! Din beställning kommer inom tre arbetsdagar till din valda leveransadress. Självklart finns Dukas sortiment även att köpa i City Gross butiker. Observera att sortimentet kan variera i butik. 
Hitta din närmaste butik här.

Tips! Var inte rädd för att blanda porslin, det blir en mer personlig dukning, tipsar DUKAs dukningsexpert. 

Rustic

Rustic

Duka Rustic är en rustik servis som hämtar sin inspiration från handgjorda, enkla bruksföremål som tillverkats av keramiker i generationer. Den vackra glasyren framhäver olikheter och variationer som uppstår naturligt under bränning och ger porslinet en känsla av hantverk. 

Indigo

Indigo

Duka Indigo är ett nytt samarbete mellan Duka och konstnären Malin Björklund, som skapat den vackra dekoren i flytande tusch. Servisens form är klassisk med generösa proportioner och dekorens varierande storleksskala en modern känsla åt ett klassiskt blå-vitt porslin.

Viola

Viola

Viola porslinsserie har ett vackert präglat mönster i ytan och en semi-transparent glasyr som ger en mjuk och livfull yta. Känslan är nostalgisk med klassiska former och milda färger. Serien tillverkas av hållbart porslin och tål mikrovågsugn och maskindisk. 

Tips! Baka dina lussebullar i en form! Det blir mycket saftigare och det sparar tid.

Från vänster till höger. OVEN Omsorgsfullt tillverkade, glaserade och brända i över 1000 ° C, kan våra snygga ugnsformar tas direkt från ugnen till bordet för att servera perfekt ugnsbakade rätter av alla slag. BAKE IT innehåller allt du behöver för att lyckas med baket! Serien består av vackra och funktionella produkter i gedigna naturmaterial som trä, porslin och marmor. TRÄKAVEL Bake it träkavel är en klassisk kavel tillverkad av gummiträ. Den är rejäl och skön att hålla i, och räcker även till för lite större degar. 

Från vänster till höger. BISTRO Gjutjärn är ett naturmaterial som leder och fördelar värmen på ett mycket effektivt sätt och ger maten en fin yta. Det självklara valet för många professionella kockar! STEEL En bra wok är ett av de mest mångsidiga stekjärnen i köket. Förutom att vara det bästa alternativet för wokad mat, är den också idealisk för kokning, fritering och ångkokning. EDGE glasserie är formgiven med raka linjer på botten av kupan vilket ger ett stramt och nutida uttryck. Glasen tillverkas av kristallglas med fin lyster och klarhet. 

Fler julklappstips!

Från vänster till höger. Universal bestickset 24 delar, Serve serveringsbricka med 6 skålar, Paus mugg randig, beige 30 cl, Paus mugg berige, randig 40 cl.

Från vänster till höger. Marble pappershållare vit marmor 26x15cm, Marble bricka vit marmor 26x15cm, Marble skål vit marmor 9cm, Spice salt och pepparkvarn 20 cm svart eller vit, Aura champagneglas 20 cl 4-pack, Aura vinglas 30 cl 4-pack, Aura vinglas 40 cl 4-pack-, Chiba knivset med ställ 6 delar.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner