
Svampstroganoff
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 340 g pasta
- 1 st gul lök
- 1 klyfta vitlök
- 250 g champinjoner
- 2 msk smör
- 2 msk tomatpuré
- 2 tsk dijonsenap
- 1 tsk torkad timjan
- 1 tsk paprikapulver
- 2 dl vatten
- salt
- svartpeppar
- 1.5 dl vispgrädde
- 0.5 st romansallad
- 250 g körsbärstomater
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
- Skala och strimla löken, skala och hacka vitlöken. Skölj och ansa svampen.
- Stek svampen i en torr stekpanna tills den vätskat ur sig.
- Klicka i smör och rör i lök och vitlök. Låt steka med i ett par minuter. Rör i tomatpuré, dijonsenap, grädde, timjan, paprikapulver och vatten. Sjud i ca 5 min och smaka sen av med salt och peppar.
- Strimla salladen och dela tomaterna.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
En klick extra senap är gott till serveringen.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna