Bakad potatis med kräftröraBakad potatis med kräftröraBakad potatis med kräftröraCook Time: Yield: 4Ingredients:bakpotatisarkräftstjärtarmatlagningsyoghurtröd caviarfärsk dillsaltsvartpepparsalladInstructions:
  1. Skär ett par jack i varje potatis och baka på full effekt i mikron i ca 10-15 minuter (beroende på storlek och antal).
  2. Hacka kräftorna grovt och blanda dem med matyoghurt, caviar och hackad dill. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Skär ett kryss i potatisen och lägg i kräftröran. Servera med sallad. SmartPoints/portion: Grön plan:11 Blå plan:10 Lila plan:2
Bakad potatis med kräftröra
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Bakad potatis med kräftröra

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st bakpotatisar
  • 1 förp kräftstjärtar
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 burk röd caviar
  • 1 förp färsk dill
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 påse sallad

Gör så här

  1. Skär ett par jack i varje potatis och baka på full effekt i mikron i ca 10-15 minuter (beroende på storlek och antal).
  2. Hacka kräftorna grovt och blanda dem med matyoghurt, caviar och hackad dill. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Skär ett kryss i potatisen och lägg i kräftröran. Servera med sallad. SmartPoints/portion: Grön plan:11 Blå plan:10 Lila plan:2

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Vill du få en knaprig yta på skalet? Kör den färdiga potatisen i 250° ugn, gärna med grillelement igång i ett par minuter. Vill du runda av smaken på kräftröran kan du blanda i lite majonnäs. Om du inte använder all dill kan du frysa in resten.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem