TacofiskgratängTacofiskgratängTacofiskgratängCook Time: Yield: 4Ingredients:fullkornsbulgurtorskflytande margarinsaltmatlagningsbas 4%salsa mediumriven ost 24%tortillachipsmorötterInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200°. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
  2. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta.
  3. Blanda matlagningsbas med salsa och riven ost. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn i ca 15 minuter. Lägg på krossade tortillachips efter halva tiden.
  4. Servera fisken med bulgur, morötter och ev salsan som blev över.
Tacofiskgratäng
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Tacofiskgratäng

6-11

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 dl fullkornsbulgur
  • 500 g torsk
  • 1 tsk flytande margarin
  • 0.5 tsk salt
  • 2.5 dl matlagningsbas 4%
  • 1.5 dl salsa medium
  • 0.5 förp riven ost 24%
  • 2 dl tortillachips
  • 250 g morötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
  2. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta.
  3. Blanda matlagningsbas med salsa och riven ost. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn i ca 15 minuter. Lägg på krossade tortillachips efter halva tiden.
  4. Servera fisken med bulgur, morötter och ev salsan som blev över.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Dela fiskbiten i två delar om den är väldigt tjock, då går tillagningen fortare och fisken blir jämnare tillagad. Byt ut bulgur mot ris eller gör potatismos att servera till.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem