
Tacofiskgratäng
6-11
PersonligaPoints per portion
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 2 dl fullkornsbulgur
- 500 g torsk
- 1 tsk flytande margarin
- 0.5 tsk salt
- 2.5 dl matlagningsbas 4%
- 1.5 dl salsa medium
- 0.5 förp riven ost 24%
- 2 dl tortillachips
- 250 g morötter
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
- Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta.
- Blanda matlagningsbas med salsa och riven ost. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn i ca 15 minuter. Lägg på krossade tortillachips efter halva tiden.
- Servera fisken med bulgur, morötter och ev salsan som blev över.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Dela fiskbiten i två delar om den är väldigt tjock, då går tillagningen fortare och fisken blir jämnare tillagad. Byt ut bulgur mot ris eller gör potatismos att servera till.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna