Fisk- och grönsakswokFisk- och grönsakswokFisk- och grönsakswokCook Time: Yield: 4Ingredients:äggnudlarwokbasrapsoljatorskflytande margarinhonungingefärajapansk sojaInstructions:
  1. Koka äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hetta upp en stekpanna/wokpanna med olja och woka grönsakerna (dela ev upp i ett par omgångar beroende på hur stor panna du har).
  3. Dela fisken i bitar och stek i margarin.
  4. Riv ingefära.
  5. Blanda ner ingefära, honung och soja bland grönsakerna och rör runt. Vänd ner fisken och servera med nudlarna. SmartPoints/portion: Grön plan:10 Blå plan:9 Lila plan:9
Fisk- och grönsakswok
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Fisk- och grönsakswok

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g äggnudlar
  • 1 förp wokbas
  • 1 msk rapsolja
  • 500 g torsk
  • 2 tsk flytande margarin
  • 2 tsk honung
  • 1 bit ingefära
  • 2 msk japansk soja

Gör så här

  1. Koka äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hetta upp en stekpanna/wokpanna med olja och woka grönsakerna (dela ev upp i ett par omgångar beroende på hur stor panna du har).
  3. Dela fisken i bitar och stek i margarin.
  4. Riv ingefära.
  5. Blanda ner ingefära, honung och soja bland grönsakerna och rör runt. Vänd ner fisken och servera med nudlarna. SmartPoints/portion: Grön plan:10 Blå plan:9 Lila plan:9

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Blanda samman honung, ingefära och soja innan du häller ner det i woken. Då kan du smaka av och se om du vill öka på med något för att få den smak du gillar innan du blandar det med woken. Om du inte använder all ingefära kan du spara resten till recept D. Sesamfrön är gott att strö över vid servering.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem