Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Kotlett med svampsåsKotlett med svampsåsKotlett med svampsåsCook Time: Yield: 4Ingredients:riskotlettsmör till stekningsaltsvartpeppargul lökchampinjonervispgräddevattensaltsvartpeppartomaterspenatInstructions:1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
2. Skär köttet i skivor och stek i smör, krydda med salt och peppar. Lägg på ett fat.
3. Skala och hacka lök. Ansa och dela svampen. Stek lök och svamp i en stekpanna, häll på grädde och vatten, lägg tillbaka köttet. Låt sjuda i ca 15 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera med ris, tomatklyftor och spenat.

Kotlett med svampsås
recipe
35 min

Kotlett med svampsås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • svartpeppar
  • svartpeppar
  • 500 g kotlett
  • smör till stekning
  • salt
  • 1 st gul lök
  • 250 g champinjoner
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 1 dl vatten
  • salt
  • 2 st tomater
  • 50 g spenat

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär köttet i skivor och stek i smör, krydda med salt och peppar. Lägg på ett fat.
  3. Skala och hacka lök. Ansa och dela svampen. Stek lök och svamp i en stekpanna, häll på grädde och vatten, lägg tillbaka köttet. Låt sjuda i ca 15 min. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med ris, tomatklyftor och spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Mer smak på såsen? Smaksätt den med någon av champinjonens smakkompisar som balsamvinäger, vitlök, dragon eller timjan.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem