
Bratwurst med blomkålsstomp
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 800 g potatis
- 0.5 st blomkål
- 0.5 st rödlök
- 2 msk olivolja
- salt
- svartpeppar
- 1 msk olivolja
- 1 tsk dijonsenap
- 300 g morötter
- 35 g rucola
- 600 g bratwurst
- smör till stekning
Gör så här
- Skala och dela potatisen i mindre bitar. Dela även blomkålen i buketter. Koka potatisen i ca 15-20 min. Lägg ner blomkålen de sista 10 min.
- Skala och hacka rödlöken, blanda ner i den avhällda potatisen och blomkålen, stöt ihop med olivolja. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda olivolja med senap. Skala och riv eller hyvla morötterna och blanda med rucola.
- Snitta korven och stek i smör.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Gör en god och enkel dressing som håller en vecka i kylskåpet. Vispa samman skalad och pressad vitlök, 5 msk olja, 2 msk vinäger, 1 msk dijonsenap och 1 msk honung. Smaka av med salt och peppar.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna