
Bratwurst med potatis och äpplesallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 kg potatis
- 1 st schalottenlök
- 2 st rött äpple
- 1.5 dl crème fraiche
- 4 msk majonnäs
- 1 tsk dijonsenap
- salt
- svartpeppar
- 600 g bratwurst
- smör till stekning
- 70 g spenat
- 1 msk olivolja
Gör så här
- Skala eller tvätta och dela potatisen i mindre bitar. Koka ca 15 min. Lägg i en skål och låt svalna något.
- Skala och finhacka löken. Tärna äpplen. Blanda crème fraiche, majonnäs och senap. Blanda i lök, äpple och den kokta potatisen. Smaka av med salt och peppar.
- Snitta korven och stek i smör.
- Blanda spenaten med olivolja.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna