Bratwurts med potatis och blomkålsmos, senapskräm
184
Bratwurts med potatis och blomkålsmos, senapskräm
recipe
City Gross
35 min

Bratwurts med potatis och blomkålsmos, senapskräm

Ingredienser

  • 1 st blomkål
  • 600 g potatis
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl mjölk
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk skånsk senap
  • salt
  • svartpeppar
  • 600 g bratwurst
  • smör till stekning
  • 150 g cocktailtomater
  • 35 g salladsmix
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk vitvinsvinäger

Gör så här

  1. Dela blomkål och potatis i mindre delar. Koka dem mjuka, ca 15 min. Stöt med potatisstöt och vispa i smör och mjölk. Smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda crème fraiche med majonnäs och senap. Smaka av med salt och peppar.
  3. Snitta och stek korven i smör.
  4. Dela tomaterna och blanda med sallad, olja och vinäger.
  5. Servera.

Varnings ikonAnslutningsproblem