Från vår podcast Mitt i Maten: Completos med avokado, surkål och pebre chileno
Från vår podcast Mitt i Maten: Completos med avokado, surkål och pebre chileno
recipe
City Gross
35 min

Från vår podcast Mitt i Maten: Completos med avokado, surkål och pebre chileno

Ingredienser

Avokado

  • 2 st avokado
  • 1 st citron
  • 0.5 dl olivolja
  • salt

Pebre Chileno

  • 4 st tomater
  • 1 st gul lök
  • 2 st röda chili
  • 50 g färsk koriander
  • 4 msk vitvinsvinäger
  • 1 st citron (zest och juice)
  • 1 msk torkad oregano
  • nymalen svartpeppar
  • salt
  • 600 g grillkorvar
  • 4 st korvbröd eller franskbröd i korvbrödsstorlek
  • 0.5 burk surkål

Gör så här

  1. Mosa avokado med en gaffel och pressa i en hel citron och olivolja. Smaka av med salt.
  2. Hacka tomater och gul lök, blanda med fint hackad chili. Smaksätt sedan salsan med koriander, vinäger, citron, oregano, peppar och salt.
  3. Stek korvarna i het panna precis innan servering. Värm bröden lätt i ugn och servera sedan korven med avokado, surkål och pebre chilieno.

Varnings ikonAnslutningsproblem