Grillad chorizo med savoykålsslaw & picklad gurkaGrillad chorizo med savoykålsslaw & picklad gurkaGrillad chorizo med savoykålsslaw & picklad gurkaCook Time: Yield: 4Ingredients:baguettersavoykålmorötteryoghurtfärskostsweet chilisaltsvartpeppargurkavitvinsvinägersockerchorizokörsbärstomatrostad lökInstructions:
  1. Värm baguetterna enligt anvisningarna på paketet.
  2. Strimla savoykålen fint. Skala och strimla morötterna. Blanda samman med yoghurt och färskost. Smaksätt med sweet chili, salt och peppar.
  3. Skiva gurkan tunt, blanda med socker och vinäger.
  4. Stek eller grilla korven.
  5. Servera i bröd tillsammans med slaw, picklad gurka, delade tomater och rostad lök.
Grillad chorizo med savoykålsslaw & picklad gurka
recipe
City Gross
35 min

Grillad chorizo med savoykålsslaw & picklad gurka

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 6 st baguetter
  • 300 g savoykål
  • 250 g morötter
  • 2 dl yoghurt
  • 75 g färskost
  • 1 msk sweet chili
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st gurka
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk socker
  • 600 g chorizo
  • 50 g körsbärstomat
  • rostad lök

Gör så här

  1. Värm baguetterna enligt anvisningarna på paketet.
  2. Strimla savoykålen fint. Skala och strimla morötterna. Blanda samman med yoghurt och färskost. Smaksätt med sweet chili, salt och peppar.
  3. Skiva gurkan tunt, blanda med socker och vinäger.
  4. Stek eller grilla korven.
  5. Servera i bröd tillsammans med slaw, picklad gurka, delade tomater och rostad lök.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem