
Grillad chorizo med savoykålsslaw & picklad gurka
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 6 st baguetter
- 300 g savoykål
- 250 g morötter
- 2 dl yoghurt
- 75 g färskost
- 1 msk sweet chili
- salt
- svartpeppar
- 0.5 st gurka
- 2 msk vitvinsvinäger
- 2 msk socker
- 600 g chorizo
- 50 g körsbärstomat
- rostad lök
Gör så här
- Värm baguetterna enligt anvisningarna på paketet.
- Strimla savoykålen fint. Skala och strimla morötterna. Blanda samman med yoghurt och färskost. Smaksätt med sweet chili, salt och peppar.
- Skiva gurkan tunt, blanda med socker och vinäger.
- Stek eller grilla korven.
- Servera i bröd tillsammans med slaw, picklad gurka, delade tomater och rostad lök.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna