
Grillkorv med potatissallad och gräslök
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 kg potatis
- 4 st ägg
- 1 dl gräddfil
- 4 msk majonnäs
- 1 st gräslök, i kruka
- 1 st vitlöksklyfta
- salt
- svartpeppar
- 600 g grillkorv
- 250 g romansallad
- 0.5 st citron
Gör så här
- Tvätta och dela potatisen i mindre bitar. Lägg potatis och äggen i en kastrull, häll på kallt vatten och sätt på spisen. När det börjar koka sätt äggklockan på 4 min. Ta upp äggen, kallspola och skala. Fortsätt koka, tills potatisen är mjuk.
- Blanda gräddfil och majonnäs, klipp i gräslöken och riv i vitlöken. Salta och peppra.
- Lägg potatisen i en skål, låt den svalna något. Blanda i gräddfilsåsen. Halvera äggen och lägg de på toppen.
- Snitta och stek eller grilla korven.
- Skölj salladen och lägg på ett fat, pressa över citron.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna