
Köttkorv med pepparrotssås
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 kg potatis
- 600 g kokkorv
- 5 st kryddpepparkorn
- 2 st lagerblad
- 200 g rödkål
- 25 g grönkål
- 1 tsk vitvinsvinäger
- 1 msk raps/matolja
- salt
- peppar
- 2.5 dl grädde
- 2 dl mjölk
- maizena till redning
- pepparrot
- salt
Gör så här
- Tvätta och koka potatisen mjuk.
- Lägg korven i vatten så att det täcker. Lägg i kryddpepparkorn och lagerblad. Sjud i ca 15 min.
- Strimla rödkålen och grönkålen fint, rör i vinäger, olja, salt och peppar.
- Koka upp grädde och mjölk. Red med maizena och smaka av med önskad mängd pepparrot och salt.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna