Krämig örtrisoniotto med korvpengar & mozzarellaKrämig örtrisoniotto med korvpengar & mozzarellaKrämig örtrisoniotto med korvpengar & mozzarellaCook Time: Yield: 4Ingredients:gul lökvitlökrapsoljavattensaltkycklingfondrisonivitvinsvinägersvartpeppartorkad oreganochorizomozzarellaspenatInstructions:
  1. Skala och hacka lök och vitlök fint. Stek i olja i en gryta. Häll på hälften av vattnet, salt och fond. Rör i risoni och sjud i 5 min under lock. Rör om ett par gånger medan det sjuder. Rör sen i resten av vattnet, vinäger, peppar och oregano. Sjud tills risonin är klar.
  2. Skiva och stek korven. Rör ner i den klara risoniotton tillsammans med riven mozzarella.
  3. Servera med spenat.
Krämig örtrisoniotto med korvpengar & mozzarella
recipe
City Gross
35 min

Krämig örtrisoniotto med korvpengar & mozzarella

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 0.5 st gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • rapsolja
  • 9 dl vatten
  • 0.5 tsk salt
  • 1.5 msk kycklingfond
  • 3.5 dl risoni
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • 2 tsk torkad oregano
  • 300 g chorizo
  • 125 g mozzarella
  • 100 g spenat

Gör så här

  1. Skala och hacka lök och vitlök fint. Stek i olja i en gryta. Häll på hälften av vattnet, salt och fond. Rör i risoni och sjud i 5 min under lock. Rör om ett par gånger medan det sjuder. Rör sen i resten av vattnet, vinäger, peppar och oregano. Sjud tills risonin är klar.
  2. Skiva och stek korven. Rör ner i den klara risoniotton tillsammans med riven mozzarella.
  3. Servera med spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem