
One-pot med tomater och korv
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 st gul lök
- 2 klyftor vitlök
- 70 g ölkorv
- 300 g chorizo
- 340 g pasta
- 390 g krossad tomat
- 7.5 dl vatten
- 3 msk kalvfond
- salt
- peppar
- 250 g körsbärstomat
Gör så här
- Skala och strimla löken. Skala vitlöken. Skiva all korv. Stek allt i en gryta tills det fått färg. Rör i pasta, krossad tomat, vatten och fond. Låt allt sjuda i ca 20 min tills pastan är klar. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med tomater.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna