Tunnbröd med räksallad och kycklingkorv
recipe
City Gross
25 min

Tunnbröd med räksallad och kycklingkorv

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

148,80 kr

Ingredienser

  • 1 st rödlök
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk strösocker
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • salt
  • svartpeppar
  • 170 g räkor
  • 500 g kycklingkorv
  • smör till stekning
  • 8 st tunnbröd
  • 70 g salladsmix

Gör så här

  1. Skala och skiva rödlök. Koka upp vinäger och socker. Lägg ner rödlöken och låt sjuda ca 2-3 min så vätskan kokar in. Ta av plattan och lägg i en skål.
  2. Blanda crème fraiche och majonnäs, smaka av med salt och peppar. Häll av räkorna och blanda i.
  3. Stek korven i smör.
  4. Lägg ut ett tunnbröd och bred på räksallad. Lägg i sallad, syrad lök och korv. Rulla ihop.
  5. Servera.

Varnings ikonAnslutningsproblem