
Ugnsrostad korvpanna
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 kg potatis
- 600 g chorizo
- 250 g körsbärstomater
- 3 msk olivolja
- 1 st vitlöksklyfta
- salt
- svartpeppar
- 30 g persilja
- 100 g spenat
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Tvätta och skiva potatisen, skiva korven. Lägg allt i en ugnsfast form. Lägg på tomaterna och ringla över olja blandat med pressad vitlök. Krydda med salt och peppar. Laga i ugn ca 30 min.
- Klipp över persilja och servera med spenat.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna