Meny
Se om vi kan leverera till dig

Kundservice

Kundservice

0771-23 24 25

Måndag: 08:00-22:30
Tisdag - Fredag: 08:00-17:00
Söndag: 16:00-22:30

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Huvudkontor
Växel: 0451-480 00

Industrigatan 22
281 43 Hässleholm

Frågor & svar

Väljer du att betala med kort reserveras ditt inköpsbelopp tisdagen före leverans, men beloppet dras först på leveransdagen. Väljer du att betala mot faktura skall den regleras inom 10 dagar. Vid fakturabetalning tillkommer en fakturaavgift på 30 kronor per faktura och en kreditprövning sker innebärande att en kreditupplysning inhämtas. Vid prenumeration skickas fakturan med post dagen efter leverans, vid engångsköp dagen efter ditt köp.

Du kan kontrollera dina kommande leveranser på: www.citygross.se/mina-sidor/kommande-leveranser/.

Tisdagen före leverans får du ett mejl med en orderbekräftelse på vad du beställt för leverans kommande vecka

Du kan enkelt byta till en annan av våra matkassar här.  Glöm inte att ta bort den som ligger i ”Min leverans”.

Kontakta vår kundservice om din leverans ej motsvarar dina förväntningar, så hjälper de dig!

Om du betalat med kort återförs reklamationsbeloppet till samma kort. 

Du hanterar din prenumeration på Mina sidor ( under kategorin: prenumeration ). Det gäller oavsett om du vill pausa eller säga upp din prenumeration.

Vi gör alltid vårt yttersta för att din leverans minst skall motsvara dina förväntningar. Om vi ändå misslyckas ersätter vi dig med värdet på den vara som ej motsvarar dina förväntningar, efter att du reklamerat din order på www.citygross.se/kundservice-och-kontakt/. Du kan använda formuläret du hittar där, eller så mejlar du din reklamation till citygrossmatkasse@citygross.se.

Kontakta vår kundservice om din leverans ej motsvarar dina förväntningar, så hjälper de dig!

Om du inte fått dina beställda varor brukar vi kunna leverera dem dagen efter kl 17.00-19.00. Kontakta kundservice, så hjälper de dig!

För att du skall kunna registrera ditt betalkort på vår beställningswebb måste du säkerställa att det är godkänt för samtlig internethandel via din bank. 

www.citygross.se/mina-sidor/leveransuppgifter/ kan du skriva in namn och personnummer om du vill att någon annan hämtar varorna i butik. Personen som hämtar varorna visar upp sin legitimation och din orderbekräftelse i samband med uthämtning.

Vi hemlevererar måndagar och till utvalda postnummer söndagar. Hemleveranser sker kl 17.00-22.00. Dagen före leverans får du ett SMS om att leverans sker inom två timmar, för att du skall veta ungefär när vi kommer förbi.

 

Har du istället valt att hämta ut dina matkassar och varor i någon av våra butiker är du välkommen måndagar kl 16.00-19.00. Du får en SMS-påminnelse tidigare på dagen för att du inte skall glömma bort din uthämtning. 

Är ingen hemma, ställer vi dina varor utanför din entrédörr och meddelar dig per SMS. Bor du i ett flerfamiljshus kontaktar vi dig istället dagen efter för att boka in en ny leveranstid.

 Vid avlämning övertar du som kund ansvaret för varorna. Det betyder att vi ej ansvarar för om kassarna försvinner eller innehållet påverkas negativt efter avlämning. Eftersom du alltid får ett SMS när vi lämnat varor utanför din dörr är det mycket viktigt att du håller dina kontaktuppgifter i din profil uppdaterade, så att du får vårt meddelande om att vi levererat dina varor. Där skriver du även in din portkod om du bor i ett flerfamiljshus, så att vi kan leverera din matkasse.

Du lägger till din rabattkod i "Min leverans", klicka på lägg till rabattkod & skriv sedan in den rabattkod du vill använda.

Du hittar Min Leverans längst uppe i det högra hörnet, oavsett vilken av våra sidor du är inne på.

Vår betalningspartner Payex gör en kreditprövning inför fakturering. Det sker därmed om du valt att betala din beställning via faktura eller om din kortbetalning misslyckats och vi därmed istället fakturerar dig. Har du frågor med anledning av kreditprövning är du välkommen att kontakta Payex direkt på 0498-20 15 17!

Om du valt kortbetalning men ändå fått en faktura kan det finnas flera anledningar. Du kan ha ett nytt betalkort och glömt att registrera kortets uppgifter på ”Mina sidor”, du kan ha missat att aktivera ditt kort för internetköp eller så saknar ditt kort täckning för köpet. Om ditt kortköp ej går igenom skicka vi efter sedvanlig kreditprövning en faktura för att du inte skall riskera att missa att få dina varor.

Vi har alltid färsk fisk i våra recept. Vi fiskar på torsdag/fredag innan de packas och körs hem till dig. 

City Gross har alltid svensk fågel i våra recept. God hälsa för djuret ger skillnad även för dig. 

Citygross har alltid färskt svenskt kött i våra recept. Finns vissa undantag gällande vissa charkuteri produkter. 

Du hittar enkelt dina recept under Mina Recept, där du enkelt kan bläddra vecka för vecka.

Du kan välja upp till 12 portioner per recept. Men det finns inget som säger att du inte kan beställa samma recept två gånger. Eller tre. Eller fyra.

Du kan beställa hur många recept du vill!

Alla våra matkassar är helt optimerade för att minska matsvinn. Allt som går är t ex portionsanpassat. Våra recept kommer att ha en liknande optimering för att göra både miljön och din plånbok en tjänst. Lägger du mer än 1 recept i din varukorg så kommer deras totala ingredienslista optimeras för att minska svinn och extra kostnader. 

Genom att klicka på den lilla hjärtsymbolen på receptbilderna, sparas alla recept som du är intresserad av på ett och samma ställe. Gå till mina sidor och sedan in på Mina Recept 

Vi tar betalt per portion och därmed så ingår alla ingredienser i receptet.

Nej, varorna till recepten packas i en separat låda vid sidan om din matkasse.

Det spelar ingen roll om du tillagar något utav recepten från matkassen eller receptbasen först, titta bara över datumen på färskvarorna.Vårt färska butiksstyckade kött går så klart utmärkt att frysa in om man vill tillaga receptet senare.

Priset minskar för att vi optimerar förpackningsstorlekar mot respektive portionsantal. Så matchas portionsantalet mot förpackningsstorleken blir det billigare. Priset kan också bli billigare om du matchar ingredienser med ett annat recept. Optimeringen mot mindre matsvinn och lägre pris sker i hela din recept korg. 

Nej, du väljer själv helt fritt vilka varor du vill handla.

Vårt Köksteam väljer ut inspirerande recept varje vecka som läggs i din Flexkasse enligt dina grundinställningar om dagar och antal portioner. Du kan sedan gå in och byta ut eller lägga till recept samt ändra antal portioner. Byt och justera tills du är nöjd helt enkelt. Läs mer om hur det fungerar här

Om du prenumererar på Flexkassen och inte ändrat dina recept kommer vi att leverera en Flexkasse med de receptförslag som vårt köksteam tagit fram. Hur många recept och antal portioner du får levererat baseras på de grundinställningar du gjort. Läs mer om hur det fungerar här

 

Nej, för att slippa expeditionsavgiften behöver man handla varor för minst 1100kr hemkörningsavgiften tillkommer med 50 kronor oavsett summa.

Vi har ett minimikrav på 1 kr för att handla hos oss men handlar man för under 400kr så tillkommer det en expeditionsavgift på 95kr. 

När du köper recept som innehåller samma råvaror optimeras de över summan av ingrediensen av samtliga recept. Tjänsten optimerar förpackningsstorlek och mängd så att du får rätt volym och optimerad förpackningslösning mot ditt totala behov istället för per recept. Därför blir det billigare för dig och mindre matsvinn. Desto fler recept som har samma varor desto billigare blir det! Och bättre för miljön.

Vi har mottagit ditt meddelande

Vi behandlar ditt ärende så fort som möjligt och hör av oss

Kontakta oss

Har du en fråga till oss? Använd formuläret nedan

Kontaktuppgifter

Beskriv ditt ärende

Vi behandlar ditt ärende så fort som möjligt och hör av oss

Vi har mottagit ditt meddelande

Vi behandlar ditt ärende så fort som möjligt och hör av oss

Reklamera varor

Vill du reklamera något du köpt? Använd formuläret nedan

Kontaktuppgifter

Reklamation

Beskriv ditt ärende

Vi behandlar ditt ärende så fort som möjligt och hör av oss

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner