Meny
Se om vi kan leverera till dig

Vi levererar till din dörr eller närmsta butik.

Välj vad som passar dig bäst och ändra när du vill!

Om du väljer att prenumerera på din matkasse & dina matvaror behöver du aldrig checka ut din order. När orderfönstret stängs kl 23:59 varje måndag, bekräftas ordern automatiskt och varorna som ligger i Min leverans kommer att skickas hem till dig eller din valda butik.

Butiksupphämtning
Upphämtning måndagar mellan kl 16:00-19:00

Om du har vägarna förbi en City Gross-butik kan det vara smidigt att hämta upp dina varor i butiken. Du sparar då leveranskostnaden och kan själv bestämma när du vill komma på måndagar mellan kl 16:00-19:00.

Hemleverans
Måndagar mellan kl 17:00-22:00 (även söndagar i utvalda områden)

Vi levererar till flest hushåll i landet och täcker omkring 75 % av Sveriges hushåll. Är du osäker, kolla ditt postnummer under menyn på varje sida.

SMS-avisering

Dagen innan leverans skickar vi ett SMS till ditt angivna mobilnummer med mer detaljerad leveransinformation. Om något oväntat händer meddelar vi även detta genom SMS-notifikationer.

Färska råvaror och miljövänlig process - Fördelarna med lite planering

Först efter att orderfönstret stängts beställs dina matvaror från våra leverantörer. Det är dels för att City Gross satsar på att minska matsvinnet i landet. Med lite planering så får du inte bara hem pinfärska råvaror utan bidrar också till en hållbar och miljövänlig produktion. Godare och bättre för alla helt enkelt!

 

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner