Värna om varandra

Samhällets alla delar påverkas av coronavirusets spridning, inte minst matbutiker och stormarknader. Nu har restriktionerna tagits bort, men då smittspridningen fortsatt är hög i samhället behåller vi några av våra säkerhetsrutiner för att du som kund ska känna dig fortsatt trygg i våra butiker.

City Gross initiativ för säkra matinköp

  • Stärkta hygien & städrutiner
  • Ökad säkerhet genom skydd & utrustning
  • Skyltning för att påminna om att hålla avstånd

Vi alla behöver ta ansvar för att minska smittspridningen. Är man sjuk så stannar man hemma. Tvätta hellre händerna en gång för mycket och använd handsprit om du inte har tillgång till handfat. Om du ändå är orolig kan du använda handskar när du gör dina inköp. Hjälp grannar, vänner och familj som är sjuka att handla. Ta ansvar och värna extra mycket om varandra.

 


På City Gross har vi har tydliga riktlinjer för hur medarbetare ska agera vid sjukdomssymptom. Vi följer noggrant informationen från både folkhälsomyndigheten och livsmedelsverket och anpassar oss efter deras rekommendationer. Vi följer också våra gemensamma riktlinjer inom Svensk Dagligvaruhandel.

 

Stort tack för ditt engagemang!

Vi vill rikta ett stort tack till dig som erbjudit din hjälp i dessa tider när vi kämpar för att se till att det finns varor på hyllorna till alla våra kunder. Butikerna har tagit emot ett stort antal sökande och vi har bland dessa funnit många nya, serviceinriktade medarbetare. Just nu har vi inte möjlighet att ta emot fler ansökningar och ber om er förståelse för att vi i respektive butik inte har möjlighet att svara på enskilda frågor kring anställningsbehov. Nu vill vi lägga allt fokus på att ta hand om våra kunder.

Är du framöver intresserad av arbete hos oss är du alltid välkommen att lämna in en spontanansökan till aktuell butik. Annonser för spontanansökan hittar du på Jobba hos oss.

Välkommen till City Gross

Varnings ikonAnslutningsproblem