Leveransinformation

Information gällande hemleverans med anledning av corona

Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och undviker därför fysiskt kontakt i den mån det går vid hemleverans av matkasse, både för er och vår skull. Därför kommer vi att lämna din mat utanför er dörr, plinga på, och sedan säkerställa att ni kan ta emot leveransen.

I de fall ni inte är hemma för att emot leveransen gör chauffören en bedömning om varorna kan lämnas utanför dörren på ett säkert sätt. Vid köp är det möjligt att lämna särskild information till chauffören såsom portkod eller att leveransen ska ställas på särskild plats. För ytterligare information gällande leveranser hänvisar vi till våra allmänna villkor, läs mer här.

Leveransinformation

Hemleverans
Matkassar: Måndagar 16.00-21.00
Samma dag som din matkasse levereras skickar vi ett SMS till dig med en beräknad leveranstid (+/- 30 min).

Hämta i butik
Se vilken butik som ligger närmast dig.

Matkassar: Måndagar 10-12, 12-14, 14-16, 16-18 eller 18-21. Tiderna kan skilja sig mellan butiker. I kassan ser du korrekta och valbara upphämtningstider för din valda butik.

Matvaror: Måndagar - fredagar 10-12, 12-14, 14-16, 16-18 eller 18-21.
Lördagar 10-12 eller 12-17. Tiderna kan skilja sig mellan butiker. I kassan ser du korrekta och valbara upphämtningstider för din valda butik.

SMS – Leveransinformation
Dagen innan leverans skickas ett SMS som påminnelse att du har leverans påföljande dag. På morgonen din aktuella leveransdag skickar vi ett SMS till dig med en beräknad leveranstid (+/- 30 min).
Om något oväntat skulle inträffa med din leverans under dagen kommer du omgående bli informerad via SMS.

Leveranspriser och avgifter

Leveranspriser
Hämta i butik: 0 kr
Hemleverans av Matkassar: 49 kr

Plockavgift
Vi har samma schyssta priser online som i butik. Vid beställning och upphämtning av matvaror och recept tillkommer en plockavgift från 49 kr oavsett storlek på din beställning. 

Vid beställning av enbart matkasse eller matkasse tillsammans med matvaror tillkommer ingen plockavgift.

Viktvaru- och emballagereservation
För att du endast ska betala för det som faktiskt levereras görs en tillfällig viktvaru- och emballagereservation på 10% av ordervärdet. När dina varor sen har packats och levererats släpps reservationen, så du betalar naturligtvis bara för det du får levererat.

Har du andra frågor om din leverans?

Kontakta vår kundservice på:
Telefon: 0771-23 24 25
E-post: kundservice@citygross.se

Öppettider
Se kundtjänst öppettider

Varnings ikonAnslutningsproblem