
Flygande Jakob
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 600 g kycklingfile
- 3 dl Kelda® mellangrädde
- 1 dl chilisås
- 1 dl jordnötter
- 2 st bananer
- 250 g ris
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°
- Skär kycklingköttet i mindre bitar och bryn i en stekpanna.
- Skala och dela bananerna på längden
- Lägg kycklingköttet i en ugnssäker form
- Lägg bananerna ovanpå
- Vispa grädden
- Rör ihop grädde och chilisås och bred det över
- Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min
- Koka riset enligt anvisningar på paketet
- Tag ut kycklingen och strö över jordnötterna
- Servera med riset
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna