Fried rice med kyckling & pumpaFried rice med kyckling & pumpaFried rice med kyckling & pumpaCook Time: Yield: 4Ingredients:risbutternutpumpafärsk ingefäravitlöksklyftorgul löksmör till stekningjapansk sojafärdig kycklingägglimespenatInstructions:
  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala pumpan och tärna den fint. Skala och riv ingefära och vitlök. Skala och hacka löken. Stek pumpan i smör tills den börjar mjukna. Rör då i ingefära, vitlök, lök, soja och kyckling. Låt allt bli varmt och rör sen i riset. Stek en stund till och knäck i äggen.
  3. Servera med lime och spenat.
Fried rice med kyckling & pumpa
recipe
City Gross
35 min

Fried rice med kyckling & pumpa

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 0.5 st butternutpumpa
  • 1 msk färsk ingefära
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st gul lök
  • smör till stekning
  • 3 msk japansk soja
  • 2 pkt färdig kyckling
  • 2 st ägg
  • 1 st lime
  • 60 g spenat

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala pumpan och tärna den fint. Skala och riv ingefära och vitlök. Skala och hacka löken. Stek pumpan i smör tills den börjar mjukna. Rör då i ingefära, vitlök, lök, soja och kyckling. Låt allt bli varmt och rör sen i riset. Stek en stund till och knäck i äggen.
  3. Servera med lime och spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Lite hetta? Smaksätt med sambal oelek.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem