Grillad kyckling med teriyakiwokGrillad kyckling med teriyakiwokGrillad kyckling med teriyakiwokCook Time: Yield: 4Ingredients:nudlarkycklingbensambal oelekkinesisk sojawokmixaluminiumfolierapsoljateriyaki woksåsjordnötterknippe salladslöklimeInstructions:
  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Pensla kycklingen med sambal oelek och soja.
  3. Lägg grönsakerna på ett ark folie. Ringla över olja och nyp ihop.
  4. Grilla grönsaker och kyckling. När grönsakerna är klara blanda dem med nudlar och sås. Toppa med krossade jordnötter, strimlad salladslök och pressad lime.
  5. Servera.
Grillad kyckling med teriyakiwok
recipe
City Gross
45 min

Grillad kyckling med teriyakiwok

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g nudlar
  • 1.8 kg kycklingben
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 tsk kinesisk soja
  • 500 g wokmix
  • aluminiumfolie
  • rapsolja
  • 120 g teriyaki woksås
  • 125 g jordnötter
  • 0.5 st knippe salladslök
  • 1 st lime

Gör så här

  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Pensla kycklingen med sambal oelek och soja.
  3. Lägg grönsakerna på ett ark folie. Ringla över olja och nyp ihop.
  4. Grilla grönsaker och kyckling. När grönsakerna är klara blanda dem med nudlar och sås. Toppa med krossade jordnötter, strimlad salladslök och pressad lime.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Vill du använda grillen? Kycklingen blir som godast om du först kokar den med fond, pepparkorn och en skivad lök i ca 30 min. Sen är det bara att pensla den med sambal och soja och grilla på. Då kommer du få en supermör och saftig kyckling.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem