Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Grillade betor och getostkeso med bbq-klubbaGrillade betor och getostkeso med bbq-klubbaGrillade betor och getostkeso med bbq-klubbaCook Time: Yield: 4Ingredients:kycklingklubborrödbetorvitlöksklyfta, finhackadkvist rosmarinolivoljasaltsvartpepparaluminiumfoliekesogetost, smuladvitlöksklyfta, finhackadpurjolökcitron, saftenrapsoljaInstructions:

1. Lägg den förkokta och marinerade BBQklubban på grillen och se till att den får en fin yta.
2. Skala och dela betorna i klyftor. Lägg i aluminiumpaket med salt och peppar, 2st krossade vitlöksklyftor samt en kvist rosmarin. Viktigt med dubbelt aluminium! Häll över lite olivolja och förslut paketet väl. Grilla paketet i ca 30 min eller tills betorna är mjuka.
3. Blanda ingredienserna till Kesodressingen. Avsluta med att strö över en finhackad kvist rosmarin. Blanda, smaka av med salt och peppar. Dressingen blir ännu bättre om den får stå och dra ett tag.

Grillade betor och getostkeso med bbq-klubba
recipe
45 min

Grillade betor och getostkeso med bbq-klubba

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st kycklingklubbor
  • 8 st rödbetor
  • 2 st vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 st kvist rosmarin
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • aluminiumfolie

Kesodressing

  • 250 g keso
  • 200 g getost, smulad
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • 20 g purjolök
  • 1 msk citron, saften
  • 2 msk rapsolja

Gör så här

  1. Lägg den förkokta och marinerade BBQklubban på grillen och se till att den får en fin yta.
  2. Skala och dela betorna i klyftor. Lägg i aluminiumpaket med salt och peppar, 2st krossade vitlöksklyftor samt en kvist rosmarin. Viktigt med dubbelt aluminium! Häll över lite olivolja och förslut paketet väl. Grilla paketet i ca 30 min eller tills betorna är mjuka.
  3. Blanda ingredienserna till Kesodressingen. Avsluta med att strö över en finhackad kvist rosmarin. Blanda, smaka av med salt och peppar. Dressingen blir ännu bättre om den får stå och dra ett tag.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem