Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Grillade kycklingben, pastasallad med grillad paprika och fetaostkrämGrillade kycklingben, pastasallad med grillad paprika och fetaostkrämGrillade kycklingben, pastasallad med grillad paprika och fetaostkrämCook Time: Yield: 4Ingredients:citronvitlöktorkad rosmarinolivoljahonungsaltgrovmalen svartpepparkycklingbenpastagurkagröna oliver, skivadecitron, saftflingsaltsvartpepparpaprikaolivoljarucolayoghurtfetaostInstructions:

1. Blanda samman marinaden, rivet skal och saft från citron, skalad och pressad
vitlök, rosmarin, olja, honung, salt och peppar, i en plastpåse. Skär snitt i skinnet
i kycklingen. Lägg i kycklingen i påsen och låt den täckas av marinaden.
2. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
3. Tärna gurkan. Häll av vätskan från oliverna. Blanda med pressad citron och krydda med salt och peppar. Rör i den kokta pastan.
4. Kärna ur och halvera paprikan, gnid in den med lite olivolja.
5. Grilla kyckling och paprika. Paprikan ska bli mörk på skalet. När paprikan är klar dela den i bitar och rör ner den i pastasalladen tillsammans med rucola.
6. Blanda samman yoghurt och fetaost till en sås.
7. Servera.

Grillade kycklingben, pastasallad med grillad paprika och fetaostkräm
recipe
45 min

Grillade kycklingben, pastasallad med grillad paprika och fetaostkräm

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 st citron
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk salt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 8 st kycklingben
  • 340 g pasta
  • 0.5 st gurka
  • 110 g gröna oliver, skivade
  • 0.5 st citron, saft
  • 3 krm flingsalt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 st paprika
  • olivolja
  • 35 g rucola
  • 2.5 dl yoghurt
  • 150 g fetaost

Gör så här

  1. Blanda samman marinaden, rivet skal och saft från citron, skalad och pressadvitlök, rosmarin, olja, honung, salt och peppar, i en plastpåse. Skär snitt i skinneti kycklingen. Lägg i kycklingen i påsen och låt den täckas av marinaden.
  2. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  3. Tärna gurkan. Häll av vätskan från oliverna. Blanda med pressad citron och krydda med salt och peppar. Rör i den kokta pastan.
  4. Kärna ur och halvera paprikan, gnid in den med lite olivolja.
  5. Grilla kyckling och paprika. Paprikan ska bli mörk på skalet. När paprikan är klar dela den i bitar och rör ner den i pastasalladen tillsammans med rucola.
  6. Blanda samman yoghurt och fetaost till en sås.
  7. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem