Het kycklinggrytaHet kycklinggrytaHet kycklinggrytaCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisgul lökvitlöksmörkycklingfärsvattenkycklingfondketchupjalapeñokikärtorbroccolirucolagurkagräslöktomatInstructions:
  1. Tvätta och tärna potatisen, skala och strimla löken. Skala och hacka vitlöken. Stek i smör tillsammans med kycklingfärsen tills allt fått fin färg. Rör i vatten, fond och ketchup. Sjud i 10 min.
  2. Rör i jalapeño, avrunna kikärtor och broccoli delad i buketter, stammen ska du slanta och röra i. Låt sjuda i 10 min till.
  3. Servera med rucola, tärnad gurka, fint hackad gräslök och tärnad tomat.
Het kycklinggryta
recipe
City Gross
35 min

Het kycklinggryta

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 400 g potatis
  • 0.5 st gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • smör
  • 500 g kycklingfärs
  • 2 dl vatten
  • 1.5 msk kycklingfond
  • 1 dl ketchup
  • 2 msk jalapeño
  • 140 g kikärtor
  • 250 g broccoli
  • 35 g rucola
  • 0.5 st gurka
  • gräslök
  • 1 st tomat

Gör så här

  1. Tvätta och tärna potatisen, skala och strimla löken. Skala och hacka vitlöken. Stek i smör tillsammans med kycklingfärsen tills allt fått fin färg. Rör i vatten, fond och ketchup. Sjud i 10 min.
  2. Rör i jalapeño, avrunna kikärtor och broccoli delad i buketter, stammen ska du slanta och röra i. Låt sjuda i 10 min till.
  3. Servera med rucola, tärnad gurka, fint hackad gräslök och tärnad tomat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Börja med hälften av jalapeñon om du är osäker på om det blir allt för starkt.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem