Hoisinkyckling med havrerisHoisinkyckling med havrerisHoisinkyckling med havrerisCook Time: Yield: 4Ingredients:havreriskycklingfilérapsoljasaltsvartpepparpurjolökpaprikahoisinsåsvattenInstructions:
  1. Koka havreris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla kyckling. Värm olja i en panna och stek kycklingen tills den fått lite färg. Salta och peppra.
  3. Skiva purjolök (inkl. det gröna) och låt steka med. Skär paprikan i mindre bitar och lägg i pannan.
  4. Blanda ner hoisinsås och vatten, och låt sjuda på svag värme tills kycklingen är klar.
  5. Servera med havreris. SmartPoints/portion: Grön plan:8 Blå plan:7 Lila plan:3
Hoisinkyckling med havreris
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Hoisinkyckling med havreris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 dl havreris
  • 600 g kycklingfilé
  • 2 tsk rapsolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st purjolök
  • 1 st paprika
  • 1 förp hoisinsås
  • 1 dl vatten

Gör så här

  1. Koka havreris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla kyckling. Värm olja i en panna och stek kycklingen tills den fått lite färg. Salta och peppra.
  3. Skiva purjolök (inkl. det gröna) och låt steka med. Skär paprikan i mindre bitar och lägg i pannan.
  4. Blanda ner hoisinsås och vatten, och låt sjuda på svag värme tills kycklingen är klar.
  5. Servera med havreris. SmartPoints/portion: Grön plan:8 Blå plan:7 Lila plan:3

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Det går lika bra att servera med vanligt ris eller nudlar.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem