
Indonesisk kycklinggratäng
10-12
Klicka för att få ditt PersonligaPoints-värde
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 600 g kycklingfilé
- 2 tsk flytande margarin
- 1 st grön paprika
- 2 dl matlagningsbas 4%
- 1 klyfta vitlök
- 1 tsk curry
- 1 tsk sambal oelek
- 1 dl mango chutney
- 2 dl ris
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°.
- Skär kycklingfiléerna i 3-4 bitar och bryn runt om i margarin. Lägg över i en ugnsfast form. Strimla paprika och lägg över kycklingen.
- Blanda matlagningsbas med pressad vitlök, curry, sambal och mango chutney. Häll blandningen över kycklingen och sätt in i ugn tills kycklingen är klar, ca 20 minuter.
- Koka ris enligt anvisning på förpackningen och servera till.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
SmartPointsvärdet är baserat på angivna produkter och mängder i receptet. Vid ersättningsvara/utebliven vara kan SmartPointsvärdet ändras.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna