Indonesisk kycklinggratängIndonesisk kycklinggratängIndonesisk kycklinggratängCook Time: Yield: 4Ingredients:kycklingfiléflytande margaringrön paprikamatlagningsbas 4%vitlökcurrysambal oelekmango chutneyrisInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär kycklingfiléerna i 3-4 bitar och bryn runt om i margarin. Lägg över i en ugnsfast form. Strimla paprika och lägg över kycklingen.
  3. Blanda matlagningsbas med pressad vitlök, curry, sambal och mango chutney. Häll blandningen över kycklingen och sätt in i ugn tills kycklingen är klar, ca 20 minuter.
  4. Koka ris enligt anvisning på förpackningen och servera till.
Indonesisk kycklinggratäng
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Indonesisk kycklinggratäng

10-12

Klicka för att få ditt PersonligaPoints-värde

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 600 g kycklingfilé
  • 2 tsk flytande margarin
  • 1 st grön paprika
  • 2 dl matlagningsbas 4%
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 dl mango chutney
  • 2 dl ris

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär kycklingfiléerna i 3-4 bitar och bryn runt om i margarin. Lägg över i en ugnsfast form. Strimla paprika och lägg över kycklingen.
  3. Blanda matlagningsbas med pressad vitlök, curry, sambal och mango chutney. Häll blandningen över kycklingen och sätt in i ugn tills kycklingen är klar, ca 20 minuter.
  4. Koka ris enligt anvisning på förpackningen och servera till.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
SmartPointsvärdet är baserat på angivna produkter och mängder i receptet. Vid ersättningsvara/utebliven vara kan SmartPointsvärdet ändras.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem