Katsu kycklingKatsu kycklingKatsu kycklingCook Time: Yield: 4Ingredients:nudlarminutkycklingsaltsvartpepparmjöläggpankoolivoljablomkålröd chililimejapansk sojahonungsaltketchupworcestersåsjapansk sojahonungcurryvitvinsvinägerInstructions:
  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Krydda kycklingen med salt och peppar. Häll upp mjöl på en tallrik, vispa upp ägg på en andra och häll panko på en tredje. Vänd kycklingen först i mjöl sen i ägg och sist i panko. Stek i en stekpanna med olja.
  3. Riv blomkålen grovt och blanda med hackad chili, pressad lime, soja och honung. Smaka av med salt.
  4. Rör samman såsen.
  5. Servera.
Katsu kyckling
recipe
City Gross
35 min

Katsu kyckling

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 250 g nudlar
  • 600 g minutkyckling
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl mjöl
  • 2 st ägg
  • 2 dl panko
  • olivolja

Kålsallad

  • 0.5 st blomkål
  • 0.5 st röd chili
  • 1 st lime
  • 1 tsk japansk soja
  • 1 tsk honung
  • salt

Katsusås

  • 1 dl ketchup
  • 1 tsk worcestersås
  • 2 msk japansk soja
  • 1 msk honung
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk vitvinsvinäger

Gör så här

  1. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  2. Krydda kycklingen med salt och peppar. Häll upp mjöl på en tallrik, vispa upp ägg på en andra och häll panko på en tredje. Vänd kycklingen först i mjöl sen i ägg och sist i panko. Stek i en stekpanna med olja.
  3. Riv blomkålen grovt och blanda med hackad chili, pressad lime, soja och honung. Smaka av med salt.
  4. Rör samman såsen.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Har du ingen worcestersås skulle du kunna riva ner lite vitlök som en extra smaksättare istället.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem