Krispiga kycklingben & nudelwok med cashew
recipe
City Gross
35 min

Krispiga kycklingben & nudelwok med cashew

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa ingredienserna i receptet:

Ingredienser

  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk spiskummin
  • 3 msk chilisås
  • 1 msk olivolja
  • 1.2 kg kycklingben
  • 250 g nudlar
  • 500 g färsk wokmix
  • 3 msk sweet chilisås
  • 3 msk japansk soja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 110 g cashewnötter
  • 1 knippe salladslök

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rör samman salt, curry, paprikapulver, spiskummin, chilisås och olja. Kleta på röran på kycklingen och laga i ugn ca 35 min.
  3. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet.
  4. Woka grönsakerna snabbt. Rör i sweet chili, japansk soja och pressad vitlök.
  5. Servera med cashewnötter och strimlad salladslök.
Tips från oss
Du skulle kunna göra mer marinad och kleta på lite efter halva tiden i ugnen, det ger extra mycket smak.
Du fixar marinaden! Rör ihop salt, curry, paprikapulver, spiskummin, chilisås och olja i en skål.

Varnings ikonAnslutningsproblem