Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Kyckling a la Indien, mangosalsa & risKyckling a la Indien, mangosalsa & risKyckling a la Indien, mangosalsa & risCook Time: Yield: 4Ingredients:riscurrygurkmejaspiskumminflingsaltkycklingbröstfilésmör till stekningolja till stekningvattenmangorödkålInstructions:

1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
2. Rör ihop curry, gurkmeja, spiskummin och flingsalt i en liten skål. Strimla och krydda kycklingen, stek den tills den får fin färg i smör eller olja. Rör i vatten.
3. Skala och tärna mango rör ner i kycklinggrytan precis innan servering.
4. Strimla rödkålen fint.
5. Servera.

Kyckling a la Indien, mangosalsa & ris
recipe
35 min

Kyckling a la Indien, mangosalsa & ris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 0.5 tsk curry
  • 0.5 tsk gurkmeja
  • 0.5 tsk spiskummin
  • 1 tsk flingsalt
  • 600 g kycklingbröstfilé
  • smör till stekning
  • olja till stekning
  • 1 dl vatten
  • 1 st mango
  • 200 g rödkål

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Rör ihop curry, gurkmeja, spiskummin och flingsalt i en liten skål. Strimla och krydda kycklingen, stek den tills den får fin färg i smör eller olja. Rör i vatten.
  3. Skala och tärna mango rör ner i kycklinggrytan precis innan servering.
  4. Strimla rödkålen fint.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss

För de som vill ha extra styrka på kycklingen är det bara att röra i skald och pressad vitlök blandad med liten klick sambal oelek.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem